Nieuws

OPENING VAN ONZE PRAKTIJK!

Op vrijdag 30 november is de officiële opening van onze praktijk! Iedereen is van harte welkom om van 9.30 – 11.30u te komen kijken hoe het geworden is. Voor kinderen is er vermaak, o.a. worden er ballondieren gevouwen. Tevens komt Debby Loohuis (www.creeert.com) foto’s maken van zwangere buiken. Via Facebook is er ook een like-en-win-actie, klik hier om daar meer over te weten te komen! Graag allemaal tot ziens op 30 november op de Johan van Oldenbarneveltlaan 11 in Woerden!

Lees verder

Verhuizing!

Leuk nieuws! Per 3 november verhuizen wij naar onze nieuwe praktijk! Er wordt hard gewerkt door de aannemer en  vanaf half oktober ook door ons en onze mannen! Op het spreekuur krijgen al onze clienten een verhuisbericht, maar ook hier laten we bij deze onze nieuwe adres weten: Johan van Oldenbarneveltlaan 11, 3445 AD Woerden. De telefoonnummers blijven ongewijzigd!

Lees verder

Stagiaire Anouk bij team Oranje

1

Hallo zwangere,

Mijn naam is Anouk Klinkenberg, ik ben 22 jaar en 4de jaars student verloskunde in Amsterdam. Ik zal mijn afstudeerstage hier in Woerden doen. In de periode van 19 maart tot 15 juni loop ik mee met team Oranje.

Jullie zullen me tegen kunnen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Ik heb heel veel zin in de stage en kijk er echt naar uit om aanwezig te zijn bij deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven!

Anouk Klinkenberg

Lees verder