Nieuws

Verhuizing!

Leuk nieuws! Per 3 november verhuizen wij naar onze nieuwe praktijk! Er wordt hard gewerkt door de aannemer en  vanaf half oktober ook door ons en onze mannen! Op het spreekuur krijgen al onze clienten een verhuisbericht, maar ook hier laten we bij deze onze nieuwe adres weten: Johan van Oldenbarneveltlaan 11, 3445 AD Woerden. De telefoonnummers blijven ongewijzigd!

Lees verder

Stagiaire Anouk bij team Oranje

1

Hallo zwangere,

Mijn naam is Anouk Klinkenberg, ik ben 22 jaar en 4de jaars student verloskunde in Amsterdam. Ik zal mijn afstudeerstage hier in Woerden doen. In de periode van 19 maart tot 15 juni loop ik mee met team Oranje.

Jullie zullen me tegen kunnen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Ik heb heel veel zin in de stage en kijk er echt naar uit om aanwezig te zijn bij deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven!

Anouk Klinkenberg

Lees verder

Stagiaire Marlies bij team Rood

2

Hallo!

Mijn naam is Marlies, derdejaars verloskunde student aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Ik loop vanaf 12 maart tot 20 april stage in deze praktijk. Het stagelopen is voor mij erg belangrijk. Hiermee kan ik in de praktijk brengen, wat ik op school leer. Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen anders is en iedereen ook wat anders van ons nodig heeft.

De liefde voor verloskunde is gekomen nadat ik vijf jaar geleden nog een zusje kreeg. Het is bijzonder om van dichtbij mee te maken dat een kindje groeit, geboren wordt en daarna gaat ontwikkelen. Ik hoop dat ik je kan bijstaan in de mooie, maar ook in de moeilijke momenten.

Ik heb erg veel zin in mijn stage en ik zie er naar uit je te ontmoeten! Tijdens mijn stage zal de verloskundige mij begeleiden. Dit betekent dat zij er ook altijd bij is. Als je liever niet hebt dat ik bij het spreekuur, de bevalling of het kraambezoek ben, dan kun je dat natuurlijk aangeven bij de verloskundige.

Wie weet: Tot ziens!

Lees verder