Nieuws

1

Stagiaire Anouk bij team Oranje

1

Hallo zwangere,

Mijn naam is Anouk Klinkenberg, ik ben 22 jaar en 4de jaars student verloskunde in Amsterdam. Ik zal mijn afstudeerstage hier in Woerden doen. In de periode van 19 maart tot 15 juni loop ik mee met team Oranje.

Jullie zullen me tegen kunnen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Ik heb heel veel zin in de stage en kijk er echt naar uit om aanwezig te zijn bij deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven!

Anouk Klinkenberg

Lees verder
2

Stagiaire Marlies bij team Rood

2

Hallo!

Mijn naam is Marlies, derdejaars verloskunde student aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Ik loop vanaf 12 maart tot 20 april stage in deze praktijk. Het stagelopen is voor mij erg belangrijk. Hiermee kan ik in de praktijk brengen, wat ik op school leer. Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen anders is en iedereen ook wat anders van ons nodig heeft.

De liefde voor verloskunde is gekomen nadat ik vijf jaar geleden nog een zusje kreeg. Het is bijzonder om van dichtbij mee te maken dat een kindje groeit, geboren wordt en daarna gaat ontwikkelen. Ik hoop dat ik je kan bijstaan in de mooie, maar ook in de moeilijke momenten.

Ik heb erg veel zin in mijn stage en ik zie er naar uit je te ontmoeten! Tijdens mijn stage zal de verloskundige mij begeleiden. Dit betekent dat zij er ook altijd bij is. Als je liever niet hebt dat ik bij het spreekuur, de bevalling of het kraambezoek ben, dan kun je dat natuurlijk aangeven bij de verloskundige.

Wie weet: Tot ziens!

Lees verder
3

St. Antonius Geboortezorg

3

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heet vanaf 13 oktober jl. St. Antoniusziekenhuis locatie Woerden. Tot half januari 2018 brengt dat nog niet heel veel veranderingen met zich mee. Echter vanaf half januari 2018 zullen er helaas geen bevallingen meer kunnen plaatsvinden in dit ziekenhuis of in het inpandige Geboortecentrum Woerden.

Wij als verloskundigen vinden dit heel erg jammer. Vanaf half januari 2018 zullen we de meeste bevallingen gaan begeleiden bij St. Antonius Geboortezorg, het nieuwe MoederKindCentrum dat in Utrecht Leidsche Rijn wordt gebouwd. Een prachtige nieuwe locatie, die ook weer nieuwe en uitgebreide mogelijkheden biedt. Voorlopig verandert er in onze zorg niets, wij blijven bevallingen begeleiden, zowel thuis als in het ziekenhuis.

De zwangerschapscontroles zullen nog steeds op onze praktijklocaties plaatsvinden. Meer informatie over St. Antonius Geboortezorg kunnen jullie hier vinden.

Lees verder