Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorlichtingsavond bevalling

februari 9 @ 19:30 - 21:00

Voorlichtingsbijeenkomst bevalling

Als onderdeel van onze zorg organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst waarin informatie wordt gegeven over de periode rondom de bevalling. We nodigen jou en je partner uit om deel te nemen aan deze avond.

Wat kun je verwachten
  • Informatie over verschillende bevalstadia
  • Informatie over hoe om te gaan met pijn
  • Wanneer te bellen tijdens de bevalling
  • Wat kun je van ons, verloskundigen, verwachten
  • Informatie over de kraamtijd
Voor wie?

De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor hen, die ten tijde van de bijeenkomst tussen de 26 en 34 weken zwanger zijn. Doe je mee met Centering Pregnancy, dan is het niet nodig om naar deze bijeenkomst te komen. Mocht je voor de bijeenkomst die in deze periode valt verhinderd zijn, dan verzoeken wij jullie om je in te schrijven voor de volgende bijeenkomst.

Filmpjes
Daarnaast zijn er voor jullie filmpjes beschikbaar waarin we ook alle informatie over de laatste fase van je zwangerschap, voor de bevalling en de kraamtijd bespreken. Je vindt hier de besloten pagina met de filmpjes. Op het spreekuur krijg je van ons, rond 26 weken zwangerschap, de inlogcode voor deze pagina. Heb je deze (nog) niet ontvangen, vraag ons of onze assistente er dan naar!
Kosten & inschrijven

Voor onze cliënten zijn er geen kosten verbonden aan deze avond. Je kunt je onder aan deze pagina inschrijven. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Enkele dagen vóór de bijeenkomst ontvang je een mail met daarin informatie over de bijeenkomst zelf.

AANMELDEN KLIK HIER

Locatie

Johan van Oldenbarneveltlaan 11 3445 AD Woerden
Johan van Oldenbarneveltlaan 11
Woerden, 3445 AD
Telefoon:
0348-820208