: AANMELDEN

Voorlichtingsavond borstvoeding

Voorlichtingsavond borstvoeding

borstvoeding-390

Om de informatie zo breed mogelijk te laten zijn, organiseren wij in onze praktijk informatieavonden over borstvoeding. Tijdens deze bijeenkomsten wordt praktische informatie gegeven en kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Onderwerpen die besproken worden zijn onder andere het hoe en waarom van borstvoeding, effectieve manieren van aanleggen, voorkomen van problemen en afkolven en bewaren van moedermelk.

De borstvoedingsavonden worden gegeven door een lactatiekundige. Lactatiekundigen geven professionele ondersteuning bij borstvoeding. De lactatiekundigen die deze avonden verzorgen, kunnen zo nodig worden geraadpleegd bij borstvoedingsproblemen. Ook voor vragen vóór de bevalling, kun je hen benaderen. Meer informatie, waaronder de data waarop de informatieavonden gegeven worden, is te vinden op www.babyenborstvoeding.nl.

Aanmelding

Aanmelding verloopt via de lactatiekundigenpraktijk die de avonden verzorgt, klik hier om je aan te melden. Er zijn zorgverzekeraars die zowel de informatieavonden als de lactatiekundige consulten vergoeden. Kijk hiervoor in je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar.