: AANMELDEN

Aanmelden

Je bent zwanger!

Voor het maken van een eerste afspraak kun je je online aanmelden. Hierbij vul je je gegevens in op het online aanmeldformulier. Deze wordt verwerkt door de assistente. De assistente zal vervolgens contact met je opnemen.

 

 

Voorlichtingsavond bevalling

Als onderdeel van onze zorg organiseren wij een voorlichtingsavond waarin informatie wordt gegeven over de periode rondom de bevalling. We nodigen jou en je partner uit om deel te nemen aan deze avond. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.

 

 

Voorlichtingsavond borstvoeding

Ben je zwanger en wil je jouw kindje een goede start geven met borstvoeding? Ben je benieuwd wat er bij borstvoeding komt kijken? Twijfel je nog over borst- of flesvoeding? Je bent – uiteraard samen met je partner – van harte welkom bij de voorlichtingsavond over borstvoeding. Deze wordt gegeven door Esther Bakker, lactatiekundige uit Bodegraven. Er zijn online avonden, maar ook fysiek op onze praktijk. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.

Spiralen

Een spiraaltje is een zeer betrouwbare vorm van anticonceptie. Er zijn twee soorten spiraaltjes: het hormoonvrije koperspiraaltje en spiraaltjes met hormonen. Meer informatie en de mogelijkheid om een afspraak te maken vind je hier.