: AANMELDEN

Aanmelden

Eerste afspraak

Voor het maken van een eerste afspraak kun je je online aanmelden. Hierbij vul je je gegevens in op het online aanmeldformulier. Deze worden verwerkt door de assistente. De assistente zal vervolgens contact met je opnemen.

 

Voorlichtingsavond bevalling

VANAF 1-9-2020 WEER VL-AVOND, CORONA-PROOF!
Als onderdeel van onze zorg organiseren wij een voorlichtingsavond waarin informatie wordt gegeven over de periode rondom de bevalling. We nodigen jou en je partner uit om deel te nemen aan deze avond. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.

borstvoeding-aanmeldenVoorlichtingsavond borstvoeding

Borstvoeding geven is iets natuurlijks. Bij de voorlichtingsavond krijg je praktische informatie en kun je eventuele ervaringen uitwisselen. De lactatiekundigen van Baby & Borstvoeding verzorgen deze avonden. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.

 

Spiralen

Een spiraaltje is een zeer betrouwbare vorm van anticonceptie dat goed te combineren is met het geven van borstvoeding. Er zijn twee soorten spiraaltjes: het hormoonvrije koperspiraaltje en spiraaltjes met hormonen. Meer informatie en de mogelijkheid om een afspraak te maken vind je hier.