Aanmelden

Ben je zwanger? Dan kun je je, zonder verwijzing van de huisarts, bij ons aanmelden. Voor het maken van een eerste afspraak kun je je gegevens invullen op het online aanmeldformulier hieronder. Deze worden verwerkt door de assistente. Zij zal vervolgens contact met je opnemen voor het maken van de afspraak. 

 

Wil je liever zelf contact opnemen met de assistente (iedere werkdag van 9.00-12.00u) dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Mocht je geen toegang tot internet hebben of er is een andere reden waarom je je niet online kunt/wilt aanmelden, dan kun je direct telefonisch contact opnemen met de assistente op iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0348-820208. 

 

De assistente zal bij inschrijving vragen naar je Burger Service Nummer (BSN). Hoe eerder je je aanmeldt, hoe makkelijker wij een tijd met je af kunnen spreken die jou en ons uitkomt. Na je aanmelding krijg je van ons informatie toegestuurd per mail met daarbij de bevestiging van de gemaakte afspraken.

 

Controles

De eerste controle is een echo rond 8 weken. Daarna vindt het intakegesprek plaats. Rond 10-11 weken is er een termijnecho om de definitieve termijn te bepalen. Deze afspraken vinden altijd overdag plaats. Vervolgafspraken kunnen ook in de avond gemaakt worden. Voor meer informatie over de inhoud van deze afspraken kun je hier kijken.

 

Mocht het voorkomen dat je een afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij je vriendelijk dit tenminste 24 uur van te voren, binnen openingstijden, door te geven. Indien het niet lukt binnen de genoemde termijn af te bellen, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Onze assistentes zijn iedere werkdag tussen 9.00u-12.00u bereikbaar op telefoonnummer 0348-820208.

Los kraambed

Het is ook mogelijk je aan te melden voor alleen de kraambedcontroles. Dit is nodig als je in de zwangerschap volledig onder controle bent bij de gynaecoloog. Om je aan te melden kun je het bovenstaande nummer bellen.

Aanmelden

Velden met een * zijn verplicht

 

 

Personalia vrouw
dd/mm/jjjj
Overige gegevens
dd/mm/jjjj
Let op: interesse is niet de inschrijving, u dient hiervoor apart te bevestigen.
De assistente zal contact met je opnemen. Welke ochtend is het meest geschikt?
Personalia partner
Eventuele opmerkingen of vragen
reCAPTCHA is required.