Voorlichtingsbijeenkomst bevalling

Als onderdeel van onze zorg organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst waarin informatie wordt gegeven over de periode rondom de bevalling. We nodigen jou en je partner uit om deel te nemen aan deze avond.

Wat kun je verwachten

  • Informatie over verschillende bevalstadia
  • Informatie over hoe om te gaan met pijn
  • Wanneer te bellen tijdens de bevalling
  • Wat kun je van ons, verloskundigen, verwachten
  • Informatie over de kraamtijd

De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor hen, die ten tijde van de bijeenkomst tussen de 26 en 34 weken zwanger zijn. Doe je mee doen met Centering Pregnancy, dan is het niet nodig om naar deze bijeenkomst te komen. Mocht je voor de bijeenkomst die in deze periode valt verhinderd zijn, dan verzoeken wij jullie om je in te schrijven voor de volgende bijeenkomst. 

Data bijeenkomsten

In verband met Corona organiseren we de voorlichtingsbijeenkomsten online via Zoom. 

 

Er zijn ook filmpjes beschikbaar waarin we ook alle informatie over de laatste fase van je zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd bespreken. Vraag de assistente naar de inlogcode van deze (afgeschermde) pagina.

 

Kosten & inschrijven
Voor onze cliënten zijn er geen kosten verbonden aan de voorlichtingsavond.
Je kunt je onder aan deze pagina inschrijven. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Enkele dagen vóór de bijeenkomst ontvang je een mail met daarin informatie over de bijeenkomst zelf en een boomlink.

 

Locatie

Online

 

Aanmelden online bijeenkomsten

5 september 2022

6 oktober 2022

10 november 2022

15 december 2022