: AANMELDEN

Voorlichtingsavond bevalling

Voorlichtingsbijeenkomst bevalling

Als onderdeel van onze zorg organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst waarin informatie wordt gegeven over de periode rondom de bevalling. We nodigen jou en je partner uit om deel te nemen aan deze avond.

Wat kun je verwachten
  • Informatie over verschillende bevalstadia
  • Informatie over hoe om te gaan met pijn
  • Wanneer te bellen tijdens de bevalling
  • Wat kun je van ons, verloskundigen, verwachten
  • Informatie over de kraamtijd

Om de voorlichtingsbijeenkomst af te stemmen op jullie behoeften, zullen we je aan het einde van de avond vragen een enquête in te vullen.

De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor hen, die ten tijde van de bijeenkomst tussen de 26 en 34 weken zwanger zijn. Doe je mee met Centering Pregnancy, dan is het niet nodig om naar deze bijeenkomst te komen. Mocht je voor de bijeenkomst die in deze periode valt verhinderd zijn, dan verzoeken wij jullie om je in te schrijven voor de volgende bijeenkomst.

Data bijeenkomstenbevalling-300x183_transparant

In verband met Corona organiseren we de voorlichtingsbijeenkomsten online via Zoom. Op deze bijeenkomsten zijn partners ook van harte welkom.
Zodra het weer mogelijk is om de bijeenkomsten live te doen, zullen we dit met jullie communiceren.

Daarnaast zijn er voor jullie filmpjes beschikbaar waarin we ook alle informatie over de laatste fase van je zwangerschap, voor de bevalling en de kraamtijd bespreken. Je vindt hier de besloten pagina met de filmpjes. Op het spreekuur krijg je van ons, rond 26 weken zwangerschap, de inlogcode voor deze pagina. Heb je deze (nog) niet ontvangen, vraag ons of onze assistente er dan naar!

Kosten & inschrijven
Voor onze cliënten zijn er geen kosten verbonden aan deze avond.
Je kunt je onder aan deze pagina inschrijven. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Enkele dagen vóór de bijeenkomst ontvang je een mail met daarin informatie over de bijeenkomst zelf.

Locatie
Online

Aanmelden online bijeenkomsten

12 mei 2022

23 juni 2022

21 juli 2022