Lactatiekundige

Wil je graag borstvoeding geven, heb je problemen bij het geven van borstvoeding of zijn er andere vragen, neem dan contact op met een lactatiekundige IBCLC. Zij kan professionele ondersteuning geven tijdens je borstvoedingsperiode. Ook als je nog niet zeker weet of je borstvoeding wilt geven, kun je een borstvoedingsconsult in de zwangerschap aanvragen en kan er samen met jou een plan gemaakt worden.
Een lactatiekundige IBCLC staat voor International Board Certified Lactation Consultant. De begeleiding van een lactatiekundige kun je op elk moment inroepen. Veel zorgverzekeraars vergoeden tegenwoordig een lactatiekundig consult. Kijk hiervoor bij de vergoedingen van je zorgverzekering. De lactatiekundige waar wij mee samenwerken is Esther Bakker. Hieronder stelt zij zich voor:

Ik ben Esther Bakker (1978) en woonachtig in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Al jong had ik de droom om verloskundige te worden. Dat lukte. In de praktijk in Waddinxveen leerde ik de kneepjes van het vak, en werd mijn enthousiasme voor borstvoeding geboren. Ik zag daar wat borstvoeding met baby’s, maar ook met moeders deed; voor hun gezondheid, maar ook voor de hechting vanwege het vele huid-op-huidcontact.

 

 

De opleiding tot lactatiekundige heeft alles waar ik in geloof bevestigd. Borstvoeding is het zogenaamde ‘witte goud’ (!), want het geeft elk kind op het juiste moment wat het nodig heeft. Tegelijkertijd geloof ik in maatwerk.
Daarom kom ik graag met je in contact, zodat we samen kunnen ontdekken wat in jullie situatie het beste is. Heb jij de wens om borstvoeding te geven aan jouw kindje?
Een goede voorbereiding maakt de kans van slagen groter.

 

 

Bel of app gerust, dan maken we een afspraak. Ook op mijn website kun je de mogelijke consulten zien en ook gelijk boeken. Je kunt denken aan een consult tijdens de zwangerschap, in het kraambed of daarna. Je kunt namelijk een consult boeken bij problemen, maar ook ter voorkoming daarvan. Verder geef ik een voorlichtingsavond wat een hele goede voorbereiding is. Ook kun je bij mij een kolf huren of kopen.
 De keus is aan jou.

 

 

Welkom bij Esther Lactatiekundige!

06-21354962 / www.estherlactatiekundige.nl