Wie we zijn

Hanneke Smits-den Besten – verloskundige

Ik ben Hanneke Smits. Na mijn afstuderen in december 2004 aan de opleiding in Rotterdam ben ik aan de slag gegaan als waarnemend verloskundige. In januari 2006 ben ik in, toen nog, verloskundigenpraktijk Marius Bauerstraat komen waarnemen. In september van dat jaar ben ik maat geworden. Dat is de reden dat ik, samen met mijn man Laurens, in Woerden ben komen wonen. Sinds 2007 wonen wij hier met veel plezier! Onze 4 kinderen Levi (2007), Sara (2009), Eva (2011) en Febe (2013) zijn geboren Woerdenaren. Dat betekent snert en poffertjes bij de Koeienmart 🙂

Mijn werk is mijn passie! Ik vind het heel belangrijk dat onze zwangeren zich gehoord voelen door ons als verloskundigen. Het is mijn streven dat elke zwangere met vertrouwen haar bevalling tegemoet gaat. Vertrouwen in zichzelf, vertrouwen in haar partner, vertrouwen in degene die haar begeleidt.

Het is een uitdaging om een barende haar bevalling door te coachen. Daarbij hoop ik natuurlijk dat ze uiteindelijk kan zeggen dat het goed/mooi/bijzonder/zwaar, maar de moeite waard was. Daar offer ik graag een nachtje voor op! Ik ben dankbaar dat mijn man achter mij staat en de kinderen opvangt als ik werk. Dat maakt dat ik mijn werk met plezier en voldoening kan uitvoeren naast de zorg voor ons gezin.

Graag tot ziens in de praktijk!

Terug naar het overzicht