Wie we zijn

Ineke Bouwhuis – verloskundige

Ik ben Ineke en samen met mijn partner woon ik in een boerderij met veel tuin, wat schaapjes en kippen, een hond en een kat. We hebben samen 4 volwassen kinderen. In 2021 zijn we zelfs opa en oma geworden! Dat is weer een hele nieuwe en prachtige ervaring waar we volop van genieten.

Op latere leeftijd ben ik verloskunde gaan studeren in Rotterdam. In november 2009 ben ik afgestudeerd. Sindsdien stort ik mij met hart en ziel in dit prachtige werk en heb er geen moment spijt van gehad dat ik deze keuze toen heb gemaakt.

In 2013 heb ik mijn echodiploma gehaald, en vanaf dat moment ben ik ook werkzaam als echoscopiste in het eerste trimester van de zwangerschap.

Na een jaar als waarneemster te hebben gewerkt in verschillende praktijken rondom Utrecht, ben ik vanaf 2009 met veel plezier werkzaam in Verloskundigenpraktijk Uitgerekend Woerden.

Werken rondom Woerden betekent als verloskundige zeer afwisselende dagen door een diverse (en prachtige) omgeving en populatie. Met mijn enthousiaste collega’s en met de samenwerking van de 2 ziekenhuizen wil ik voor veilige en professionele geboortezorg zorgen.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan goede zorg voor zwangere vrouwen en hun partners, waarin jullie centraal staan. Het is tenslotte niet niks om jullie te mogen begeleiden in het bijzondere proces van zwanger zijn, bevallen en kramen!

Tot gauw!

Terug naar het overzicht