: AANMELDEN

Wie we zijn

Ineke Bouwhuis

Ik werd zelf jong moeder van mijn dochters Sarah en Lucia. Wat is het bijzonder om moeder te mogen worden en met je kinderen mee te groeien, ook nu zijzelf volwassen zijn!

Ik woon samen met mijn partner en diens zonen in een boerderij met veel tuin en hobby-vee. Na een hele tijd in onze biologische winkel in Utrecht te hebben gewerkt ben ik begonnen aan een nieuw beroep: Verloskundige! In november 2009 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam.

Na een jaar als waarneemster te hebben gewerkt in verschillende praktijken rondom Utrecht, ben ik vanaf 2009 met veel plezier werkzaam voor Verloskundigenpraktijk Uitgerekend Woerden.

Werken rondom Woerden betekent als verloskundige zeer afwisselende dagen door een diverse omgeving en populatie. Met mijn enthousiaste collega’s en de directe samenwerking met het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heb ik het gevoel samen voor veilige en professionele verloskunde te kunnen zorgen.

In 2013 heb ik mijn echodiploma gehaald, zodat ik nu in staat ben de echo’s in het eerste trimester van de zwangerschap te maken.

Ik hoop te kunnen blijven werken aan goede en veilige zorg voor zwangere vrouwen en hun partners in het bijzondere proces van zwanger worden tot en met de kraamtijd, nu en in de toekomst. Tot gauw!

Terug naar het overzicht