Wie we zijn

Irene Korver – verloskundige

Ik ben Irene Korver, in 1972 geboren en getogen in Noord-Brabant. Na de middelbare school ben ik Medische Biologie gaan studeren in Utrecht, na 3 jaar ben ik ingeloot voor de opleiding verloskunde in Rotterdam. Daar zat ik meteen op mijn plek!

In 1997 ben ik afgestudeerd en heb een jaar als waarneemster gewerkt. In 1998 ben ik begonnen in Woerden. In 1999 ben ik met Véronique begonnen in onze huidige praktijk! Ik werk al die jaren met zeer veel plezier in Woerden. Met het oog op de toekomst heb ik in 2004 mijn echodiploma behaald, en doe ook sinds 2007 de 20- weken echo in onze praktijk.

In 2011 zijn beide praktijken in Woerden samen gegaan waardoor we zonder concurrentie een stevige en goede praktijk neer hebben kunnen zetten. We hebben hierdoor ook een goede samenwerking met de alle betrokkenen in de verloskundige zorg, en dit is voor mij essentieel in een verloskundige keten. Wij willen het beste voor jullie!

Ik ben inmiddels zelf moeder van twee kinderen; een zoon Noud uit 2003 en een dochter Eefje uit 2005. Deze eigen ervaring maakt dat ik nog meer respect heb voor zwangere en barende vrouwen en moeders in het algemeen! Wat een klus… De combinatie werk en gezin is ondanks drukke diensten heel plezierig en beiden geven mij veel voldoening.

Ik hoop zo nog vele jaren te mogen werken en zal jullie met veel enthousiasme ontvangen in onze praktijk.

 

Terug naar het overzicht