Wie we zijn

Marjolein Schneiders – verloskundige

Ik ben Marjolein Schneiders, geboren in 1979 in Woerden. In 2001 studeerde ik af als verpleegkundige. Meteen daarna ben ik gaan studeren aan de opleiding voor verloskundigen in Rotterdam. Na mijn afstuderen in 2005 ben ik in deze praktijk begonnen. Inmiddels werk ik hier dus al heel wat jaar, en nog steeds met veel plezier! In de afgelopen jaren heb ik de opleiding afgerond tot eerste lijns echoscopiste als aanvulling op mijn werk.

Het begeleiden van een zwangere vrouw en haar partner tijdens een van de meest speciale gebeurtenissen blijft heel bijzonder! Het aanwezig zijn bij het eerste kennismaken tijdens de echoscopie maar ook tijdens de hele zwangerschap. Het magische van een pas geboren baby die vijf minuten geleden nog in de baarmoeder zat.

In 2006 werd ik zelf moeder van dochter Nanou, in 2009 van Liam en in 2013 werd Raaf geboren. Om zelf moeder mogen worden is een absolute aanvulling in mijn dagelijks werk.

De periode van een zwangerschap, maar ook van de bevalling of het kraambed is relatief kort. Ik vind het belangrijk dat een zwangere vrouw en haar partner daar goed op terug kunnen kijken met als resultaat een gezonde moeder en kind!

Ik hoop samen met jullie op een goede zwangerschap en bevalling! Tot ziens in onze praktijk.

 

Terug naar het overzicht