: AANMELDEN

Lactatiedeskundige

Wil je graag borstvoeding geven, heb je problemen bij het geven van borstvoeding of zijn er andere vragen, neem dan contact op met onze lactatiekundige IBCLC. Zij kan professionele ondersteuning geven tijdens je borstvoedingsperiode. Ook als je nog niet zeker weet of je borstvoeding wil geven, kun je een borstvoedingsconsult in de zwangerschap aanvragen en kan er samen met jou een plan gemaakt worden.
Een lactatiekundige IBCLC staat voor International Board Certified Lactation Consultant. De begeleiding van onze lactatiekundige kun je op elk moment inroepen. Veel zorgverzekeraars vergoeden tegenwoordig een lactatiekundig consult. Kijk hiervoor bij de vergoedingen van je zorgverzekering.

Voor contact met onze lactatiekundige kun je bellen met de praktijk, elke werkdag tussen 09.00u-12.00u. Voor spoedvragen rondom de borstvoeding kun je contact opnemen met de dienstdoende verloskundige, vermeld hierbij dat het gaat om een lactatiekundige vraag.

Prijzen
– Prenataal consult (30 min) + borstvoedingsplan <1 week op de mail € 50,-
– Lactatiekundig consult+2 telefonische momenten € 75,-
– Telefonisch consult € 10,- starttarief + € 1,- per minuut.
– Lactatiekundig zorgpakket met prenataal consult+BV plan op de mail, een consult in de kraamweek én 2 telefonische momenten van max. 15 min per consult € 100,-