Opnames TLC in onze praktijk!

Ben je uitgerekend in maart of april en lijkt het je leuk om een mooie opname te krijgen van het laatste deel van je zwangerschap, je bevalling en/of je kraamtijd…? Samen met ons én een bekende Nederlander….? Lees hier dan verder!

Voor het tweede seizoen van  het TLC programma ‘Bevallen met…’  is het productieteam op zoek naar vrouwen die uitgerekend zijn in maart of april 2019.

 

Na een zeer succesvol eerste seizoen van ‘Bevallen met…’ komt TLC dit jaar met een tweede serie. In deze nieuwe serie lopen vier bekende Nederlanders mee met verloskundigen; in de praktijk, bij aanstaande moeders thuis, en in het ziekenhuis. Door de ogen van de bekende Nederlander krijgt de kijker een uniek kijkje achter de schermen in de wereld van de verloskunde.

In maart/april vinden ook bij ons in de praktijk opnames van dit programma plaats!

Lijkt het je leuk om samen met (één van ons en) een bekende Nederlander gefilmd te worden in de laatste periode van je zwangerschap, bij je bevalling en/of tijdens je kraamtijd? Of wil je hier meer over weten? Bel gerust met de dienstdoende verloskundige van je team: 

Team geel: 06-21807892; team groen: 06-53977623 

Uiteraard ontvang je na afloop een kopie van de uitzending (via mail of op DVD) zodat je altijd (op) deze bijzondere periode terug kunt kijken. 

Het spreekt voor zich dat wij de kwaliteit van de zorg blijven waarborgen! 

Hartelijke groet, verloskundigen van Uitgerekend Woerden

Belangrijk om te vermelden is dat het productieteam voorafgaand aan de opnames vrijblijvend een afspraak met je maakt om door te nemen hoe de opnames kunnen verlopen en hoe de bevalling zo discreet mogelijk gefilmd kan worden. Oude afleveringen zijn te zien op: 

https://discovery.box.com/s/m7atlsufdnpo59i5v0t1ruz3v1vd954j