!! WEGAFSLUITING !!

Beste zwangeren,

Vanaf 1 maart vinden er werkzaamheden plaats op de kruising van de Johan van Oldenbarneveltlaan met de Utrechtsestraatweg. De Utrechtsestraatweg wordt afgesloten vanaf dit kruispunt tot aan de Oostdam. Dit betekent voor jullie het volgende:

  1. Woon je in Woerden, en ben je er fysiek toe in staat, kom dan zoveel mogelijk met de fiets!
  2. Kom je met de auto uit de richting van Harmelen of Kamerik? Rij via de Oudelandseweg (vanuit Kamerik) richting de praktijk. Onze parkeerplaatsen voor en achter het pand blijven gewoon bereikbaar. Als je weer wilt vertrekken, rij dan via de Utrechtsestraatweg richting Harmelen.
  3. Kom je met de auto uit de richting van Montfoort, Nieuwerbrug, Driebruggen of Oudewater? Dan kun je gewoon de normale route rijden naar de praktijk. Om weer terug naar huis te rijden, ga je via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg.
  4. Kom je met de auto uit de richting van Zegveld, dan kun je gewoon de normale route rijden naar de praktijk. Om weer terug naar huis te gaan, rij je richting Harmelen en Kamerik.
  5. Eventueel kun je je auto parkeren aan de andere kant van het station, zodat je een stukje loopt naar de praktijk, en weer makkelijk kunt vertrekken.
  6. Je kunt eventueel ook parkeren in de Johan de Wittlaan, dat is de weg schuin tegenover de praktijk.

Ook wij ergeren ons groen en geel aan deze werkzaamheden! 

We hopen dat de pijn uiteindelijk mee zal vallen, en dat we op deze manier een goede ontsluiting krijgen. Samen persen we ons er wel door heen!